High Speed Inner Dripper Round Inline Drip Vandingslinie

Driftsrørledning med høj hastighed Strukturelle egenskaber af produktionslinien 1, Automatisk genkendelsesdripperanordning 2, Drippers leveringsanordning Stien er tegningsdannende af aluminiumlegering, som sikrer udjævning af højhastighedstilførsel af drippere, det er bekvemt for at ændre slitage .. .
Product description

High Speed Inner Dripper Round Inline Drip Vandingslinie


Strukturelle egenskaber af produktionslinjen

1, Automatisk genkendelsesdripper enhed

1

Arbejdsmetode

Pneumatisk centrifugal

2

Kendskabshastighed for drippere

1300 stk / min

3

Motorer strøm til genkendelse enhed

750W


2, Drippers leveringsindretning

Stien er tegningsdannende af aluminiumslegering, som sikrer udjævning af højhastighedstilførsel af drippere, det er bekvemt at ændre sliddele.

Drippers leveringsdrev: Vedtag den importerede AC servomotor, som sikrer stabiliteten af drippers levering.

Lastenheden styres af servosystemet, som sikrer, at driberen holder op til deres indstillede rum i overensstemmelse med den skiftbare hastighed af dryprøret til enhver tid.

Med strukturelt robust design står op til overgreb fra enkeltskrue ekstruder til vakuumdannende kølesystem og boresystem og visuel inspektionsanordning for at sikre vores dråbe linies hurtige og høje effekt, Lavprofil emitter design resulterer i reduceret friktionstab, hvilket tillader længere maksimum Laterale kørsler og mere omkostningseffektivt systemdesign. Dråbe linjen med energibesparelser op til 15%, lavere reguleringstryk og reduceret friktionstab reducerer energibehovet op til 15%.


Hot Tags: High Speed Inner Dripper Round Inline Dråbevandingslinie, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, lav pris
Relaterede produkter
Undersøgelse

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co, Ltd Alle rettigheder forbeholdes.Telefon: +86-22-63832001