Videnskabelig vanding / Multi Sæson / Automatisk Landbrugs Drip Line

Vandingslinie De tekniske egenskaber for vandingsvandingsledningen er som følger: 1. Kontrolsystemet er stabilt og fungerer bekvemt. 2. Dripper Materiale er nyt materiale, som er holdbart nok til at bruge mindst to år. 3.Duftvandsbeholderen og køleanordningen er alle ved at vedtage ...
Product description

Vandingsdråbe

De tekniske egenskaber ved drypvandingsledningen er som følger:

1. Kontrolsystemet er stabilt og fungerer bekvemt.

2. Dripper Materiale er nyt materiale, som er holdbart nok til at bruge mindst to år.

3.Duftvandsbeholderen og køleanordningen er alle ved at anvende teknologien i rustfrit stålbehandling for at gøre dens nøjagtige mønt- og vakuumstabilitet mere stabil.

4. Dobbelt larvebånd med sin stærke trækkraft til at fungere problemfrit, løberhastigheden kan justeres synkront med produktionshastigheden.

Med markedets efterspørgsel vokser hurtigt, lancerede vi en række kombinationsprogrammer til kunstvandingsproduktion til at vælge kunder. Vores dryplinje er konstrueret og testet for at stå op for hårde kemikalier, UV-stråling og skader, der kan skyldes landbrugsudstyr, hvilket giver mange års bekymringsfri præstation.


Hot Tags: Videnskabelig kunstvanding / multi sæson / automatisk landbrugs drop linje, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, lav pris
Relaterede produkter
Undersøgelse

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co, Ltd Alle rettigheder forbeholdes.Telefon: +86-22-63832001